Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Π.Ε. Πέλλας για τις εθνικές εκλογές

Ολοκληρώθηκε (17/9) η προετοιμασία για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού που είναι αρμόδια για τη διενέργεια των εκλογών προέβη στις τελικές ενέργειες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε η απαραίτητη γενική δοκιμή των συστημάτων συλλογής, καταχώρισης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, ορίστηκαν οι αριθμοί φαξ όπου θα αποστέλλονται τα τηλεγραφήματα με τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.Ακόμη, έγινε η διανομή του εκλογικού υλικού και, συγκεκριμένα, του συνόλου των ψηφοδελτίων των σχηματισμών που μετέχουν στην εκλογική διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή σε όλα τα εκλογικά τμήματα στην Π.Ε. Πέλλας σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη των τεσσάρων Δήμων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και συνεχάρη τα στελέχη που μετέχουν στην κοινή προσπάθεια ώστε, να κυλήσει ομαλά η διεξαγωγή των εθνικών εκλογών. Επιπλέον, ευχαρίστησε και τους υπαλλήλους των Δήμων για τη συνεργασία τους και τόνισε ότι μέχρι και την Κυριακή, 20/9, πρέπει όλοι να είναι σε ετοιμότητα ώστε να αποφευχθούν προβλήματα που θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Επισημαίνεται, ότι, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία του εκλογικού αποτελέσματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ekloges.pkm.gov.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *