Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πλούσια συζήτηση στην κεντρική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ στα Γιαννιτσά

Με επιτυχία έγινε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΕΕΚ στα Γιαννιτσά με ομιλητές τον Τάσο Αναστασιάδη και τον Ανδρέα Πλουμή που αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί η Ανταρσύα αλλά παράλληλα να δυναμώσει το κίνημα των κάτω ώστε να μην εφαρμοστούν τα μνημόνια, παλιά και νέα, και να δρομολογηθεί ο δρόμος της ρήξης και της ανατροπής με αντικαπιταλιστικό πρόσημο.

Ο Ανδρ. Πλουμής αναφέρθηκε στον αγροτοδιατροφικό τομέα που είναι άκρως απαραίτητος ώστε να τραφεί ο λαός και τόνισε ότι με βάση την προγραμματική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί ο λαός να αποκτήσει διατροφική επάρκεια αφού πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του, αφού τα χωράφια και τα μέσα περιέλθουν στην ιδιοκτησία των φτωχομεσαίων αγροτών που στη βάση ενός κεντρικού σχεδιασμού θα παράγουν αυτά που πρέπει και όχι αυτά που ορίζουν οι συμφωνίες της ΕΕ που στο τέλος καταλήγουν σε αφανισμό της αγροτιάς.

Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση που ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και προκάλεσε νέο κύκλο απαντήσεων εκ μέρους των ομιλητών που ξεκαθάρισαν πολλά σημεία που παραμένουν θολά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *