Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΑΣΚΕΜ: Α.Ο.Κ. Γουμένισσας-Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 85-59

Την ένατη νίκη της σεζόν και πρώτη για το 2016 πανηγύρισε σήμερα στο κλειστό της Γουμένισσας η ομάδα μας! Η επικράτηση ήρθε άνετα όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ του αγώνα απέναντι στον ουραγό του Β πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ!

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"



 
 Η Γουμένισσα φρόντισε να εκτοξεύσει την διαφορά από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο +15(24-9) μετά από γρήγορα και ελεύθερα σουτ!


Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου,ο Μέγας Αλέξανδρος περιόρισε σταδιακά την Γουμένισσα και κατάφερε να μην αυξηθεί και άλλο η διαφορά που παρέμεινε στο +15(42-27).


Μετά το διάλειμμα του ημιχρόνου,η Α.Ο.Κ. μπήκε πολύ δυνατά-η Λεπτοκαρυά οδηγήθηκε σε συνεχόμενα μακρινά σουτ-και αύξησε και άλλο την διαφορά που έφτασε στο +20(61-41).


Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί και οι άμυνες ήταν χαλαρές και για τις δύο ομάδες!Το τέλος του αγώνα βρήκε την Γουμένισσα στο +26(85-59) και παρέμεινε για ακόμα μια αγωνιστική ημέρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!


Υπεροχή του Α.Ο.Κ. απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο στα σουτ έξω από τα 6κ75(8-4),ενώ το αντίστροφο συνέβη στις βολές με τους φιλοξενούμενους να ευστοχουν σε 10 παραπάνω από τους γηπεδούχους(9-19)


Δεκάλεπτα: 24-9,42-27,61-41,85-59
Διαιτητές: Καψίδης,Σαλαπάνης

Α.Ο.Κ. Γουμένισσας(Παμπουχίδης):Σανίδας 5(1 τρ.),Γιάκος 15,Τάτσης Δ. 5(1 τρ.),Τάσιος 6 (1 τρ.),Γέγας 13 (3 τρ.),Μπέλτσης 22(2 τρ.),Κουσιδώνης 9,Σαμαράς,Τζιτζίδης 2,Τζάκος 8

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *