Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Παραίτηση προέδρου: "Ειμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ..."

Αγανακτισμένος ο πρόεδρος του Ορφεα Ριζαριου Ποζαρλης Βασίλης μετά την απαράδεκτη διαιτησία στον κυριακάτικο αγώνα μεσα στην Μαυρη Θυελλα Λυκοστομου.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



 
Η ομάδα του υποχρεωθηκε κυριολεκτικά σε ήττα που την αποδίδουν καθαρά στα σφυρίγματα του διαιτητή Δαργινιδη και των βοηθων Αλατζα και Χατζηπεγιο αναγκάστηκε να ανακοινώσει την αποχώρησή του απο την ομάδα. Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία μας ειπε: ''Δεν ειναι δυνατόν μια διαιτησία όπως η σημερινή να κρίνει τα αποτελέσματα και τις προσπάθειες των παικτών μιας ομάδας. Μέσα στο πρώτο 20' μας ακύρωσαν 3 καθαρά γκολ τα 2 πρώτα ως οφ σαιτ και το τρίτο ως επιθετικό φάουλ. Δεν ανέχομαι να χάνει η ομάδα μου εξαιτίας καποιων διαιτητών που δεν τηρούν καν τους κανονισμούς διαιτησίας. Ετσι ειμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ απο την ομάδα ώστε να μην έχουμε προβλήματα χειρότερα στο μέλλον.''



επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *