Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Καθάρισε το ντέρμπι ο Αετός Σκύδρας

Ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν τελικά το παιχνίδι του Σαββάτου στο Δημοτικο Σταδιο Σκυδρας όπου η ομάδα του Νεου Αετου αντιμετώπιζε τον Μ.Αλ.Εσωβαλτων.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 




Σε ενα κατάμεστο γήπεδο απο φίλαθλους οι έμπειροι παίκτες του Κωστα Μποζιδη ''μιλησαν '' και με συνοπτικές διαδικασίες πήραν ευκολα το τρίποντο της νικης πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Κωστας Ινεμπολιδης στο 35 για αν ισοφαρίσει ο Δελλιος στο 62' σε 1-1. 

Οι νεοαποκτηθέντες ομως παίκτες Κουντουρας και Ταρπανης στο ντεπούτο τους με την φανέλα της νέας τους ομαδος σκοραρισαν χαρίζοντας ετσι το πολύτιμο τρίποντο της Νίκης στον Αετο. Να σημειωθεί οτι για το παιχνίδι αυτο είχαν ειπωθεί πολλα τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα η διαιτησία να ειναι superleauge με Φωτια στη σφυριχτρα και Σιπκα Γιαννη και Δεμερτζ βοηθούς οι οποιοι αρίστευσαν. Ενω ο τεχνικός του Αετου Μποζιδης Κωστας ο οποίος τελούσε την τιμωρία του απο την πειθαρχικη κοουτσαρισε άψογα την ομαδα του ανεβασμένος σε ταράτσα διπλα στην κερκίδα





Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *