Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

1η Ανθοκομική Έκθεση Σκύδρας – Πρόσκληση επισκεπτών από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

Ο θαυμαστός κόσμος της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης Σκύδρας ανοίγεται διάπλατα και σας  προσκαλούμε να τον επισκεφθείτε και να τον απολαύσετε.

Η Έκθεση, λαμπερή, πολύχρωμη, αισθαντική σαν ένα ανθισμένο κι ευωδιαστό λιβάδι διαπλάθεται και δημιουργείται στη Σκύδρα, στην πλατεία Σαφραμπόλεως και σας υποδέχεται από τη Δευτέρα 18 Απριλίου ( έναρξη και τελετή εγκαινίων στις 19:00΄) έως την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, με συνεχές ωράριο λειτουργίας από τις 09:00΄ μέχρι τις 21:00΄.

Προσκαλούμε, λοιπόν, τους φίλους της άνοιξης, των λουλουδιών, της ομορφιάς και της καλαισθησίας να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στην 1η Ανθοκομική ‘Εκθεση Σκύδρας.Ελάτε, επομένως, να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τον εντυπωσιακό κόσμο του φυτικού βασιλείου, να συζητήσετε και ν΄ανταλλάξετε ιδέες για τον ιδανικότερο τρόπο που θα φυτέψετε, διακοσμήσετε, καλλωπίσετε τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Να διαλέξετε, με τη βοήθεια και το μεράκι των ειδικών του είδους, τα λουλούδια που θα προσφέρετε και θα χαρίσετε στ΄αγαπημένα σας πρόσωπα και γιατί όχι στον ίδιο σας τον εαυτό. Το αξίζουν και το αξίζετε.

Ταυτόχρονα, ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, κοινωνικού κι εκπαιδευτικού χαρακτήρα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, είτε είστε μικροί είτε μεγάλοι.Εμπρός λοιπόν. Κλειδώστε τη ρουτίνα και το άγχος πίσω σας κι απελευθερώστε τις αισθήσεις σας, Αφήστε την καρδιά σας ν΄ανθίσει σαν λουλούδι ελκυστικό και μυρωδάτο.Αποδράστε για λίγο από την καθημερινότητα και βρεθείτε στην πόλη και στο Δήμο της Σκύδρας, εδώ στην καρδιά της μακεδονικής γης.

Ζήστε τη γιορτή, την ομορφιά και την αναγέννηση της φύσης και της ζωής.

Σας περιμένουμε!

Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *