Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου στο Μόναχο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου « TO ΠΟΖΑΡ» , μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από τον Σύλλογο Μακεδόνων Μονάχου, βρέθηκε στο Μόναχο από τις 1 έως τις 4 Απριλίου στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων : «Στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου», με σκοπό την προβολή και προώθηση του πολιτισμού μας, των τοπικών μας προϊόντων καθώς και του τουρισμού.


Την αποστολή συνόδευαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπαϊράμης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Λουτρακιού κ. Μποτσφάρης Ιωάννης, καθώς και το χορευτικό τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου μας, και η ορχήστρα «Χάλκινα Ηχοχρώματα».

Την Παρασκευή μετά την άφιξη μας, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόναχο κ.Κωνσταντινοπούλου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ν.Πέλλας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρου, του δημάρχου Αλμωπίας κ. Μπίνου Δημητρίου, και του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Μπα’ι’ράμη Γεωργίου, συνοδεία πάντα της Προέδρου του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου κα. Τζιτζιλάκη Θεοδώρας.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Bürgerhaus Unterföhring συμμετεχόντων του συλλόγου μας και του συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου είχαμε την δυνατότητα να ξεναγηθούμε στην πόλη του Μονάχου, να γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης βλέποντας τα διάφορα αξιοθέατα της, καθώς και να επισκεφτούμε το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Dachau (Νταχάου) .

Ως Δ.Σ. του συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο τους κα. Θ.Τζιτζιλάκη για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη φιλοξενία τους!


Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στους χορευτές του συλλόγου μας, καθώς και στην ορχήστρα «Χάλκινα Ηχοχρώματα», που παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μας συνόδευσαν στο Μόναχο.
Ακόμα, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πέλλας, κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο, και τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο Δημήτριο για την εξαιρετική συνεργασία τους.


Με το ταξίδι μας αυτό στο εξωτερικό μας δόθηκε η δυνατότητα να διευρύνουμε τους οριζοντές μας, να αποκτήσουμε εμπειρίες, να γνωρίσουμε νέα άτομα και να αναδείξουμε σαν σύλλογος τον πολιτισμό μας, την τοπική μας παράδοση και τον τόπο μας.

 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

«ΤΟ ΠΟΖΑΡ»

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ !


Μετά τιμής

το Δ.Σ του Συλλόγου



Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό
































































1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *