Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΕΠΣ Πέλλας: Πρόκριση "θρίλερ" για το Αρσένι στα πέναλτι! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ''ΘΡΙΛΕΡ'' ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙ
ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ-ΑΡΣΕΝΙ 4-5(πεναλτι)



Στην διαδικασια των πεναλτι τελικα κριθηκε ο νικητης του αγωνα Σταυροδρομι-Αρσενι που προκρινεται στον τελικο με την δευτεραθλητρια του 1ου ομιλου Δοξα Μαυροβουνιου. Σε ενα καταμεστο γηπεδο απο 500 περιπου φιλαθλους η ταξιαρχια του Κωστα Αλεξανδριδη πετυχε το ακατορθωτο κερδιζοντας για 3η συνεχομενη φορα την ομαδα του Σταυροδρομιου βγαζοντας την εξω απο το παιχνιδι της ανοδου.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



Ο αγωνας ειχε ολα οσα αντιπροσωπευουν εναν ''τελικο'' Δυνατες μονομαχιες,διαμαρτυριες,διακοπες του αγωνα,αποβολες με την απουσια φυσικα του γκολ αφου ο κανονικος αγωνας εληξε με λευκη ιδοπαλια στελνοντας τις δυο ομαδες στην παραταση.Στο ξεκινημα της παρατασης ειχαμε και την 30' διακοπη του αγωνα γεγονος που εντεινε περισσοτερο την αγωνια και των ομαδων αλλα και των φιλαθλων. Το παιχνιδι συνεχιστηκε με παρουσια ισχυρης αστυνομικης δυναμης και αφου και στην παραταση δεν σημειωθηκε τερμα οι δυο αντιπαλοι επαιξαν στην λεγομενη''Ρωσικη Ρουλετα'' την διαδικασια των πεναλτι.Εκει με κομμενη την ανασα η ομαδα του Μ.Αλ.Αρσενιου εχοντας 5 ευστοχα πεναλτι αναδειχθηκε νικητρια. Το επομενο ραντεβου ειναι με την Δοξα Μαυροβουνιου για την ανοδο του νικητη στην Α1 κατηγορια .
ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πρωτο μερος ηταν αρκετα φλυαρο με τους δυο αντιπαλους να παιζουν δυνατα χωρις ομως ουσια στην τελικ προσπαθεια.Στην επαναληψη οπου παιχτηκε και το κυριως παιχνιδι οι γηπεδουχοι εχασαν ευκαιρια να ανοιξουν το σκορ οταν ο Μπαρμπας με επελαση απο το κεντρο σουταρε δυνατα αλλα η μπαλα πηγε μολις αουτ απο το καθετο δοκαρι. Το αρσενι εχασε ευκαιριες με τον Μακη Καρυπιδη . Μελανο σημειο του αγωνα στο 71' οταν ο Αντωνης Γιοφτσης του Σταυροδρομιου εχασε μοναδικο τετ α τετ που μπλοκαρε σωτηρια ο πορτιερο Καρυπιδης Γιωργος επεμβαση ομως που αποδειχθηκε''θανατηφορα'' αφου ο νεαρος παικτης του Σταυροδρομιου τραυματιστηκε και διεκομισθη στο Νοσοκομειο Εδεσσας οπου διαπιστωθηκε οτι εσπασε το ποδι του και θα υποβληθει σε εγχειριση.Απο το σημειο αυτο και επειτα το Σταυροδρομι αγωνιζοταν με 10 παικτες αφου ειχε κανει και τις 3 αλλαγες που δικαιουται.

Στο 77 ο Λαζαρος Ορφανιδης ενας εκ των κορυφαιων του Αρσενιου εχασε μοναδικη ευκαιρια να σκοραρει οταν το σουτ απο πλεονεκτικη θεση πηγε μολις αουτ. 

Στο 89' ο διαιτητης του αγωνα Ντινος Σιδηροπουλος απεβαλλε με δευτερη κιτρινη τον Στελιο Παπανασταση αφηνοντας το Σταυροδρομι με 9 παικτες στην εκπνοη του αγωνα. 

Στην παραταση του αγωνα και στο 97' ο διαιτητης δειχνει δευτερη κιτρινη στον Ιγνατιαδη του αρσενιου σε φαση που ελεγχεται με αποτελεσμα να δημιουργηθει συρραξη αφου εγιναν εντονες διαμαρτυριες στο προσωπο του με αποτελεεσμα να διακοψει τον αγωνα για 30'. Στο 100' ο Γατσος ειχε τετ ατετ για να επεμβει εντυπωσιακα για μια ακομη φορα ο πορτιερο Καρυπιδης και να κρατησει το μηδεν στα διχτυα του. Στο 115' σε σκληρο μαρκαρισμα πανω στον Καρυπιδη μεσα στη περιοχη ο διαιτητης δεν υπεδειξε το σημειο του πεναλτι μια φαση που ελεγχεται.

Το παιχνιδι κριθηκε στην διαδικασια των πεναλτι τα οποια εκτελεστηκαν ως εξης
''ΧΑΝΤΟΥΡΗΣ 1-0 ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ 1-1 ΓΚΙΟΝΤΣΗ ΠΕΤΡΟΣ 2-1 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 2-2 ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ (δοκαρι) ΓΑΤΣΟΣ 2-3 ΜΠΑΡΜΠΑΣ 3-3 ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 3-4 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 4- ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΟΥΤ) ΓΑΤΣΟΣ Γ.(αποκρουση) ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ 4-5.

Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Σιδηροπουλο,Κατεριαδης,Τετραγωνη ( που επετρεψε επιλεκτικα την παραμονη στον αγωνιστικο χωρο σε εκπροσωπους των ΜΜΕ !!!!!!)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ(Πετρος Σεραιδης)Μποικος ΓΚΙΟΝΤΣΗς ΠΕΤΡΟΣ Παπαναστασης Κουκουδας ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ Σταυριδης Βαρδαρεντσης(46' Χαντουρης) Αγγελακης (70' Χατζηβασιλειαδης) Γατσος Γιοφτσης Αντωνιαδης(33' Μπαρμπας)

Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ(Αλεξανδριδης Κωστας) ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γιαννελης(80' Τσαουσης) Κατιρτζογλου Λασκα(99' Σαριδης Θ) Γατσος Χαραλαμπιδης Ρετζια(46' Μιχαηλιδης) ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ Καραφουλιδης Ιγνατιαδης ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

επιμελεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *