Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ευχαριστήρια Επιστολή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών

Ευχαριστήρια Επιστολή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών


Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου λέσχης Γιαννιτσών ευχαριστεί όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν του , στης εορταστικές εκδηλώσεις των 31ων Ζωοδοχείων στις 5-6-7 και 8 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών.

Επίσης , ευχαριστεί δημόσια και όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του οικισμού μας καθώς και όλους τους επιχειρηματίες που ενίσχυσαν οικονομικά το σύλλογο μας προσφέροντας τον οβολό τους , παρόλη την στενότητα των εποχών .

Ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο , με τους Αντιδημάρχους της πόλης μας ( που η έμπρακτη βοήθεια τους ήταν άξια σεβασμού και επισήμανσης ) καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τους συμβούλους του , που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου μας δίνοντας το παρόν τους .

Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ και πολλά - πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του συλλόγου μας που εργάστηκαν νυχθημερόν για την ομολογούμενη επιτυχία της εορταστικής αυτής εκδήλωσης .



Tο Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών


Ο πρόεδρος Ο γραμματέας

Φωτιάδης Ευστάθιος Αβραμίδης Δημήτριος 

Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών

Πλατεία Νέας Τραπεζούντας

Γιαννιτσά ΤΚ 58100

email: efxinosleshigiannitson@gmail.com

τηλ . 23820 29584 - 6977979246

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *