Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: "Θερμά συγχαρητήρια στον Αλμωπό για την πρόκριση του στην Γ’ Εθνική!"

Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην ομάδα!


Άμεση χρηματοδότηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την βελτίωση των υποδομών του γηπέδου Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Αλμωπία. Η ομάδα της, ο ιστορικός Αλμωπός, μετά από 20 χρόνια προκρίθηκε ξανά στις Εθνικές Κατηγορίες. Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στον πρόεδρο Κώστα Γάτσο και σε όλη την διοίκηση. Και σε όλον τον κόσμο της Αλμωπίας που βοήθησε την ομάδα σε αυτή την δύσκολη διαδρομή. Η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα χρηματοδοτήσει την βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο της Αριδαίας και έπεται συνέχεια.. Ο Αλμωπός μας έκανε σήμερα όλους υπερήφανους ακριβώς την στιγμή που ολόκληρη η χώρα μπορεί πλέον να βλέπει με βάσιμη αισιοδοξία το μέλλον. 

Και σε ανώτερα, να τον δούμε σύντομα και στην Β’ Εθνική. Το ζητούν οι Αλμωπιείς και οι βετεράνοι της μεγάλης ομάδας του παρελθόντος που σήμερα έχουν κάθε λόγο να αναπολήσουν δίνοντας δύναμη στα νέα παιδιά της ομάδας και στην άξια διοίκηση να προσπαθήσουν για το καλύτερο και στο μέλλον.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *