Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Στην Γ Εθνική η Αλμωπάρα μας!

Ο στοχος επετευχθη στο κυριακατικο τελικο στον γηπεδο της Αριδαιας, οπου η ομαδα του Αλμωπου κερδισε την ομαδα του Στρατωνιου με σκορ 2-0 και σφραγισε πια και επισημα την ανοδο της στην Γ Εθνικη κατηγορια.Το κλιμα ηταν γιορτινο απο νωρις και το στο γηπεδο επικρατουσε μια μοναδικη ατμοσφαιρα πανηγυρικου χαρακτηρα αριστα οργανωμενη απο τους υπευθυνους της ομαδος και αξιζουν σε ολους συγχαρητηρια για την οργανωμενη εικονα που επικρατησε απο την αρχη εως το τελος του πρωταθληματος και των αγωνων μπαραζ.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


Στο τεχνικο κομματι του αγωνα η ταξιαρχια του Γιωργου Τυριακιδη δεν ειχε τιποτα να φοβηθει αφου η αξιομαχη ομαδα του Στρατωνιου δεν απειλησε ιδιαιτερα τα καρε των γηπεδουχων. Στον αντιποδα οι γηπεδουχοι ειχαν καλες φασεις με Προβατιδη και Ζαρογιαννη και κεφαλια του Καρημου, την φαση ομως που μετατραπηκε σε γκολ πετυχε ο εμπειρος και κορυφαιος επιθετικος Χρηστος Καραγιαννης με καρφωτη κεφαλια μετα απο εκτελεση φαουλ του προβατιδη στο 24' και αφιερωσε το τερμα στην πανεμορφη κορουλα του Μαιρη που βρισκοταν στις κερκιδες του γηπεδου. Στην επαναληψη 25' Σουτ του Καμπάνη έξω από την περιοχή περνά άουτ. Στο 31'Κεφαλιά του Νίκου Παπαδόπουλου, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

ΣΤΟ 40' και 53'σουτ του Ανεστη Μεται παει ξυστα αουτ.στο.ΣΤΟ 62' κοντινη κεφαλια του Προβατιδη μολις αουτ.
ΣΤΟ 76' με απευθειας εκτελεση φαουλ ο Χρηστος Ζαρογιαννης στελνει την μπαλα στα διχτυα του ραπτη κανοντας το σκορ 2-0 .
85' Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Γ. Ελευθεριάδη του Αλμωπου .Με 10 παικτες συνεχιζει η ομαδα..
Στο 75'υπηρξε μια ολιγολεπτη διακοπη στον αγωνα εξαιτιας εντασεων μεταξυ των παικτων .
Μελανο σημειο του αγωνα η ασχημη συμπεριφορα μεμονομενων φιλαθλων που πεταξαν μπουκαλια και στους παικτες του Στρατωνιου.

Μετα το τελος του αγωνα μεσα σε πανηγυρικο κλιμα εγινε η απονομη του πρωταθληματος στην ομαδα του Αλμωπου παρουσια ανθρωπων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και του Δημαρχου Αλμωπιας Δημητρη Μπινου και του του αντιπεριφεριαρχη Πελλας Θοδωρου θεοδωριδη.

Ρεσιταλ διαιτησιας απο την τριπλετα των διαιτητων Τζοβαρα Γιωργο ΣΔ Φθιωτιδος και Παλαμιτσας Γιωργος και Στεφανης Γιωργος ΣΔ Καρδιτσας.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιωργος Τυριακιδης) Αποστολου Ελευθεριαδης θ.Καλαιτζιδης Ζαρογιαννης Μουρατιδης Καμπανης Καρδημος(60' Καπουσουζης) Ελευθεριαδης Γ. Καραγιανννης Προβατιδης Παπαδοπουλος(87' Κουτρουμπαλος) 

ΣΤΡΑΤΩΝΙ Ραπτης Λεμονης Κομπαλια Μπεσσας Ντινιωτης Ταιρης Μεται Κοσμιδης Τσιντογιαννης(40' Γιαννακοπουλος) Μελισσης Ξνθινιδης (70' Στοικος)


Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *