Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Παρεμβάσεις για την άρδευση

Στο πλευρό του αγροτικού κόσμου βρίσκεται ο Δήμος Αλμωπίας με όσα μέσα διαθέτει. Η αρδευτική περίοδος ξεκίνησε και οι συντηρήσεις αρδευτικών αυλάκων και γεωτρήσεων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιάννη Κετικίδη, ο οποίος πραγματικά συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο στην επίλυση πολλών ζητημάτων, πραγματοποιούμε εργασίες που αφορούν σε καθαρισμούς αρδευτικών αυλάκων και συντηρήσεις αρδευτικών γεωτρήσεων. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε όσο μπορούμε το δύσκολο έργο των αγροτών και προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιούμε συνεχείς παρεμβάσεις σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου. Παρότι τα χρήματα είναι πολύ περιορισμένα μιας και πρόκειται για μια υπηρεσία ανταποδοτικού χαρακτήρα, γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας με στοχευμένες δράσεις και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και άμεσα όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν».







ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *