Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν.


Νεκρός ανασύρθηκε από το όχημα του ένας 53χρονος άντρας τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν: "Νυχτερινές ώρες της 4 προς 5 Ιουνίου 2016, στο 38ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών".

*φωτογραφία αρχείου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *