Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση από τον αναπλ. Διοικητή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για εμβολιασμούς σε μαθητές

Εμβολιασμοί παιδιών στο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Μελισσίου

και ανασφάλιστων μαθητών του 9ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών

Αγαπητοί συμπολίτες μας, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20.9.2016 και την Πέμπτη 22.9.2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη με δυο εξορμήσεις εμβολιασμών ανασφάλιστων παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Μελισσιού και συγκεκριμένα των ευπαθών ομάδων (Ρομά).

Οι υγειονομικές ομάδες που διενέργησαν τους εμβολιασμούς αποτελούνταν από τους κάτωθι επαγγελματίες υγείας :

Α)Ραμίνα Γκάβα Κλαούντια, Επιμ. Α΄Παιδιατρικής – Καραγιαννίδου Σοφία, Ειδικευόμενη Παιδιατρικής – Θασίτου Ευστρατία, Επισκέπτρια Υγείας – Καλαφάτη Σαββούλα, Πρακτική άσκηση σπουδάστρια.

Β) Ρεκλείτη Αλεξάνδρα, Επιμ. Α΄Παιδιατρικής – Αμβρόσοβα Αλίκη, Ειδικευόμενη Παιδιατρικής – Γκίνη Χρυσούλα, Επισκέπτρια Υγείας – Καλαφάτη Σαββούλα, Πρακτική άσκηση σπουδάστρια.

ΗΛΙΚΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

0-4 ετών 14 22

5-12 ετών 19 22

>12 ετών 2 2

Επίσης εμβολιάσθηκαν και τα ανασφάλιστα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου τα οποία προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας έπειτα από τηλεφωνική συνεργασία της Επισκέπτριας Υγείας με την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Αναπλ. Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας – Ν.Μ. Γιαννιτσών Αλέξανδρος Βουδρισλής

1 comments:

  1. Το εμβολιο της φυματιωσης που επρεπε να γινει στα παιδια μας στην πρωτη δημοτικου και τωρα πηγαινουν τεταρτη ποτε θα γινει;;;;;;;;;;;;;Τοσα ακουμε γυρω μας και ανησυχουμε σαν γονεις!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *