Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Συνεδρίασε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης 9/11 η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, της οποίας είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και συμμετέχουν οι πέντε Αντιδήμαρχοι.

Στην πρώτη αυτή επίσημη συνάντηση ο Δήμαρχος ζήτησε απ’ όλους να δουλέψουν με προγραμματισμό και οργάνωση και τόνισε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να υπάρξει περίοδος χάριτος για κανέναν, καθώς το έργο της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επίσης, έδωσε τις κεντρικές κατευθύνσεις στους νέους Αντιδημάρχους, σημειώνοντας ότι το «κλειδί» για την επιτυχία είναι η συνεργασία και τους κάλεσε να αφιερώσουν χρόνο για να φέρουν εις πέρας τα καθήκοντα που ανέλαβαν.



Η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει ως εξής:



Δημήτριος Μπίνος

Δήμαρχος



Γεώργιος Τσιμτσιρίδης

Αναπληρωτής Δήμαρχος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Προγραμματισμού



Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας



Χρήστος Γεωργίου

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας & Έργων



Γεώργιος Χατζηγιαννίδης

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού



Γεώργιος Γούδης

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου και Αγροτικής Πολιτικής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *