Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Οι "Γιατροί της Αγάπης" στους Προμάχους Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης της υγείας, των πολιτών του Δήμου μας, οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ επισκέφθηκαν τους Προμάχους και εξετέλεσαν το θεάρεστο λειτούργημά τους, εξετάζοντας δεκάδες κατοίκους του χωριού κι όχι μόνο. 

Από νωρίς το πρωί, στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας από το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, και τη ΔΗΚΕ Αλμωπίας βρίσκονταν στα τρία εξεταστήρια που στήθηκαν την προηγούμενη, στο Αγροτικό ιατρείο, στη αίθουσα του Μορφωτικού συλλόγου και στο κέντρο νεότητας, και τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες. 

Κατά τις 10.00 ξεκίνησε η διαδικασία και πολλοί κάτοικοι που είχαν κλείσει ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκαν και πήραν την άποψη των πλέον ειδικών επιστημόνων για τα θέματα που τους απασχολούν. 

Παρούσα ήταν και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη, ο πανταχού παρών Γιώργος Τσιμτσιρίδης από πλευράς δήμου, ενώ στο τέλος της ημέρας, κατέφθασε και ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της οργάνωσης.


Αξιόλογη πρωτοβουλία, που εκτός από τα πρακτικά αποτελέσματα, προάγει επίσης και την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον Άνθρωπο, αφού οι επιστήμονες ιατροί εργάστηκαν αφιλοκερδώς.


Ακολουθούν τα ονόματα και οι ειδικότητές τους:


Βραχνός Παναγιώτης
Χειρουργός. Διευθυντής χειρουργικής στο ΚΑΤ


Τετρακόγιαννης Κώστας
Δερματολόγος. Διευθυντής στο ΚΑΤ


Μισάρατ Φαρούκ
Ουρολόγος. Διευθυντής ουρολογικής στο ΚΑΤ


Γούναρη Νατάσσα
ΩΡΛ. Επιμελήτρια Α’ Νοσοκομείου παίδων Πεντέλης


Πάρλα Γιούλα
Χειρουργός οφθαλμίατρος


Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και τους διοργανωτές καθώς και στους γιατρούς για την ανιδιοτελή γενναιοδωρία ψυχής.


Από  το promahi-nea.blogspot.gr




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *