Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Εγκαταστάθηκε στον Εξαπλάτανο ο νέος Αντιδήμαρχος Γιώργος Γούδης

Τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11/2016 στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, όπου εγκαταστάθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γούδης, παρουσία των εργαζομένων που στεγάζονται στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνεχάρη αρχικά τον προκάτοχο του συγκεκριμένου αξιώματος κ. Στέφανο Αβραμίκα και αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο Αντιδήμαρχο, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνει να επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου κ. Γιώργος Γούδης ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα χωριά. Όπως είπε, από αύριο κιόλας θα δει από κοντά όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και θα επιδιώξει να έχει μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους Προέδρους προς όφελος των πολιτών.

Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο Πρόεδρος του Εξαπλατάνου κ. Νίκος Χατζηανδρέου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την αποχώρηση του κ. Αβραμίκα από τη συγκεκριμένη θέση, καθώς όπως είπε έδωσαν μαζί πολλές κοινές μάχες για να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν την έδρα του πρώην Δήμου. Επίσης, καλωσόρισε το νέο Αντιδήμαρχο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, με τη δέσμευση να είναι δίπλα του και να στηρίζει την προσπάθεια.

Αμέσως μετά την τελετή, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας και Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Γιώργος Γούδης βρέθηκαν στα σημεία όπου τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποιούν εργασίες για τον καθαρισμό των δρόμων από χόρτα και κλαδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου από τον Εξαπλάτανο μέχρι τον Αρχάγγελο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *