Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Σπουδαίο το έργο των "Γιατρών της Αγάπης" στο Δήμο Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», υλοποίησαν πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων. Στόχος της δράσης ήταν να έχουν όλοι οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα πρόληψης της υγείας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). 
 
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αριδαία, στον Εξαπλάτανο και στους Προμάχους και είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας. Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την βράβευση των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ενώ η τελετή συνοδεύτηκε από τον υπέροχο καλλιτέχνη και συντοπίτη μας Γιώργο Υδραίο και το επιτελείο του. 
 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ήρθαν για δεύτερη φορά στον Δήμο μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα δεν ξεχνά τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας. Αντί για την ξεκούρασή τους λοιπόν, προτίμησαν να βρεθούν δίπλα μας, στο πλευρό των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της γενικότερης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας. Προσωπικά και σαν Δήμαρχος τους ευχαριστώ από καρδιάς και τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο να αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο που τους έχει πραγματική ανάγκη. Πάνω απ’ όλα αποδεικνύουν ότι είναι άνθρωποι και ως άνθρωποι δεν κλείνουν τα μάτια σε αυτά που βιώνει η κοινωνία μας. Επίσης, θέλω να τους ευχαριστήσω που δεν πτοήθηκαν ούτε στιγμή και συνεργάστηκαν μαζί μας, δίνοντας σε πολλούς συμπολίτες μας τη δυνατότητα της πρόληψης της υγείας. Έτσι, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι σέβονται τον όρκο τους και τιμούν το λειτούργημα που επιτελούν. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους γιατρούς της περιοχής μας οι οποίοι συνδράμουν αθόρυβα το έργο των κοινωνικών δομών μας και στέκονται στο πλευρό όλου του κόσμου που τους έχει ανάγκη».
 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *