Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Εγκρίθηκαν από τον Υφηπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση οι παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλμωπίας

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση, θα δοθεί χρηματοδότηση στον Δήμο Αλμωπίας που θα στοχεύει σε παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις.


Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που προκύπτει ως αποτέλεσμα της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός στον Δήμο Αλμωπίας. Τότε, η Δημοτική Αρχή είχε καταθέσει τις προτάσεις της σχετικά με τις παρεμβάσεις. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Βουλευτή κ. Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος προκάλεσε την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο μας και συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.


Οι παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν από τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση είναι οι εξής:

- Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του Δ.Δ. Αριδαίας (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας), προϋπολογισμού 41.365,46 ευρώ.

- Κατασκευή αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας (πρώην Κλειστή Αγορά Αριδαίας), προϋπολογισμού 28.847,02 ευρώ.

- Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των Δ.Δ. Εξαπλατάνου, Προμάχων και Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας, προϋπολογισμού 30.875,70.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 101.088,18 ΕΥΡΩ

1 comments:

  1. Την κερκίδα στο γήπεδο Αριδαίας φιάξτε ρε παιδιά.Έρχονται οι άλλοι από μακριά να δουν τις ομάδες τους από Δράμα Καβάλα κλπ χωρίς υπόστεγο η κερκίδα? Για την ανοιχτή μιλάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *