Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Εδεσσαϊκός - Μ.Αλ. Πέλλας 3-0 "Με εμφανιση πρωταθλητη"

Με επιβλητικη εμφανιση που θυμιζε τις ενδοξες στιγμες των Τραιανοφορων η ομαδα του Εδεσσαικου κερδισε στο κυριακατικο ντερμπι της Α1 την ομαδα του Μ.Αλ.Πελλας παιρνοντας την θεση της στην κορυφη πλεον της βαθμολογιας.


Το παιχνιδι και ειδικα το πρωτο μερος ηταν ενας επιθετικος μονολογος των γηπεδουχων που ξεκινησε πολυ νωρις με τον Βαγγελη Καραμεταξα να πετυχαινει τα 2 τερματα στο 20' και στο 25' με εξαιρετικη ατομικη ενεργεια και τον Καραμπελα στο 36' να τριπλασιαζει τα τερματα των γηπεδουχων σκορ που εμελλε να ειναι και το τελικο αφου στο δευτερο μερος οι παικτες του Γιωργου Νασιοπουλου χαμηλωσαν ταχυτητα και κρατησαν το σκορ στο επιπεδο τους παιρνοντας ανετα τη νικη μπροστα στους πολυαριθμους φιλαθλους που παρακολουθησαν το παιχνιδι.

Οι παικτες του Κωστα Νινιατσουδη επαιξαν πολυ μουδιασμενα μενοντας πολυ νωρις πισω στο σκορ χωρις να μπορεσουν να αντιδρασουν με αποτελσμα η ηττα να ερθει φυσιολογικα. 

Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Καρυπιδη,Αρεστη,Παπαδοπουλο Κοσμα.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ( Γιωργος Νασιοπουλος) Αποστολου(85' Βολτσης) ΠαπουλιδηςΚιορτσης Κουμπους Ουζουνης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Λαφαζανιδης Καραμπελας( 75' Μπαρμπας) ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ Ρετζια. 

Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ(Κωστας Νινιατσουδης) Μουρτζιδης Παναγιωτελης Ιμπας Σιαματας Ζωγας(66' Βουδουρης) Ιωσηφιδης Μπουρακης Σαλικας ΚατσιαμακηςΠλιογκας (46' Τζιοτζιος) Ρεκος(80' Μπρατσουδης)


(η ομαδα του Εδεσσαικου αρνηθηκε να φωτογραφηθει στον φακο μας οπως και ο προεδρος της ομαδος.)


Επιμελεια: Χαρα Ματεντζογλου


EDESSAIKOS FC
 
"Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Εδεσσαικου,φόρο τιμής απέδωσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα θύματα της ομάδας της Chapecoenses.Για την ιστορία οι Τριαινοφοροι επικράτησαν εύκολα του Μ.Αλεξάνδρου Πέλλας στο ντέρμπυ κορυφής της Α1 Πέλλας με σκορ 3-0 πιάνοντας κορυφη"



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *