Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ στην 3η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2016

Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ Δήμου Αλμωπίας συμμετείχε με τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016.

Κατά την πρώτη ημέρα συμμετοχής, πραγματοποιήθηκε workshop εργαστήριο με θέμα «Thermal Tourism and Management Spa in Spain –Thalassotherapy in Greece», που αφορούσε την επιμόρφωση στελεχών ελληνικών Λουτροπόλεων με προσκεκλημένους τους κ. MarioCrecente και κ. Luis Overjero (εκπρόσωποι από Ουρένσε Ισπανίας, Μέλος ΕΗΤΤΑ).

Τη δεύτερη ημέρα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών συναντήθηκαν με ξένους επισκέπτες (tourism operators, ταξιδιωτικά γραφεία), στην προσπάθεια της έκθεσης να συνδράμει με την προώθηση των εξαγωγών του τουριστικού προϊόντος.

Την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος συναντήθηκε στο Προξενείο της Τσεχίας στη Θεσσαλονίκη με την Επίτιμη Πρόξενο και τον ιδιοκτήτη των Ιαματικών Λουτρών TEPLICE Τσεχίας Josef Trhlik στα πλαίσια της PHILOXENIA. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Ιαματικό Τουρισμό και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι τον Φεβρουάριο θα μας επισκεφθεί.

Στόχος της συμμετοχής στην PHILOXENIA ήταν η ανάδειξη της περιοχής μας ως τόπος τουριστικού προορισμού, ενώ σημαντικά συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση ο Διευθυντής των Λουτρών κ. Χρήστος Δήμτσης, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Σάνια Πέγιου και κ. Μένια Μπουρνάζη και η εξωτερική συνεργάτης της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Αρχοντή Παπαδοπούλου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *