Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 47-46 [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς, καθώς ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος με σκορ 47-46 για την 5η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ.




Ήταν αναμφίβολα ένα παιχνίδι για γερά νεύρα από την αρχή έως το τέλος. Ένας αγώνας όπου κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες και το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Οι δυο ομάδες είχαν από 2 καλά δεκάλεπτα, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις επιθετικά με τον εξαιρετικό Τζώβα (24π.) και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 28-17. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αριδαίας στην επανάληψη πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε ό,τι μπορούσε στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Το παιχνίδι όμως κρίθηκε στον πόντο, αφήνοντας την ομάδα του κ. Ουρτζάνη με έντονα παράπονα για την διαιτησία και συμπεριφορά των κ. Σαρακενίδη και κ. Χατζημπαλίδη.


Την επόμενη αγωνιστική (10/12) ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας υποδέχεται στην Αριδαία τον Φίλιππο Ν.Πέλλας ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς υποδέχεται και αυτός τους Ατρόμητους Ν.Σάντας.


Διαιτητές: Το λιγότερο προκλητική η διαιτησία των Σαρακενίδη - Χατζημπαλίδη, διότι δεν σεβάστηκαν και κυρίως δεν προστάτεψαν τους αθλητές. Με την στάση και τις αποφάσεις τους επέτρεψαν το σκληρό (σε ορισμένες φάσεις αντιαθλητικό) παιχνίδι των γηπεδούχων, επηρεάζοντας έτσι αρνητικά την απόδοση των αθλητών.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (Α) 16-10, (Β) 28-17, (Γ) 40-32, (Δ) 47-46



Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς: Δρούγκας 6(2), Ιορδανίδης, Σαλιώρας, Φωτίου, Μέγας 8(2), Μυλωνάς, Χατζής 1, Κεχαγιάς, Αναστασίου, Κωστόπουλος 2, Τζώβας 24(1), Γκαράς 6


ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης 6, Λιούγκας, Τσαμτσίδης, Αβρααμ 3(1), Σαρακινλής 13(1), Καλαϊτζής 4, Τριανταφύλλου 14(4), Βαρδάρης 2, Αμπατζιάδης 4



Δείτε το παιχνίδι μέσα από την κάμερα του ialmopia:







ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *