Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πρωταθλητής χειμώνα και αήττητος ο ΦΟ Αριδαίας, επικράτησε και του Σκυδραϊκού με 64-72 για την Α' ΕΚΑΣΚΕΜ

Πρωταθλητής χειμώνα και αήττητος ο ΦΟ Αριδαίας, επικράτησε και του Σκυδραϊκού με 64-72 για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ!



Η ομάδα της Αριδαίας ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και σταθερά μπροστά στο σκορ  (27-35 ημ). Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση νίκησαν και τους διαιτητές, καθώς Παπαγεωργίου και Καψίδης βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα ανεβάζοντας την ένταση στα ύψη με τις αποφάσεις τους. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σταυρουλάκης με 38π. ενώ από το ΦΟΑ ηγήθηκε ο Αβραμίδης με 20π.



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
 
Α (10-18), Β (27-35), Γ (39-59), Δ(64-72)
 

AΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Καπετανόπουλος 2, Φαντίδης, Τραϊανός 6, Λυκόπουλος, Χομένκο 8, Τσανακτσίδης 3, Δερμιτζάκης 7 (1), Σταυρουλάκης 38 (4).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης):
Αμπάρης 8, Κανονίδης 2, Ζέρζης, Τοπαλίδης 15, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 20 (4), Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 12, Αργυρός, Τζάτσης 8 (1).
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *