Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζαφειράκης Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 68-40 [ΒΙΝΤΕΟ]

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της ΕΚΑΣΚΕΜ και παράλληλα τελευταίο για το 2016 για τους άνδρες του Ζαφειράκη.


Στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Ζαφειράκη επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Χάρη στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία, την πίεση και τα κλεψίματα η ομάδα της Νάουσας βρέθηκε μπροστά ακόμα και με 30 πόντους εξουδετερώνοντας πλήρως τους αντιπάλους της.

Η ομάδα των Γιαννιτσών κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ στα 2 πρώτα δεκάλεπτα (15-12) και (29-22) αντίστοιχα. Με την αρχή της τρίτης περιόδου ο Ζαφειράκης πάτησε γκάζι, έσφιξε την άμυνα του, κέρδισε μπάλες και βγήκε στον αιφνιδιασμό. Ο Ζαφειράκης ήταν εύστοχος και από την γραμμή των τριών πόντων με τους Μουρατίδη- Ζιάνη να «πυροβολούν» και να δίνουν αέρα 22 πόντων με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο προπονητής του Ζαφειράκη κ. Νίκος Τούφας έδωσε χρόνο συμμετοχής και δοκίμασε σχήματα με όλους τους παίκτες καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος έδειχνε αδύναμος να αντιδράσει.

Το τελικό 68-40 βρήκε τους παίκτες του Ζαφειράκη στο κέντρο του γηπέδου να αφιερώνουν την νίκη τους στον προπονητή της ομάδας Θανάση Πουρλίδα που για προσωπικούς λόγους δεν βρέθηκε στο γήπεδο.

Ζαφειράκης: Βάιγκαντ-8, Τούφας-10, Μουρατίδης-12, Βαδόλας-3, Ζαχαριάδης-2, Ζιάνης-9, Σκουλαριώτης-10, Σιδηρόπουλος-2, Ζέφυρος-4, Λιόλιος-10, Μπολιος


Δείτε το video:
Απο το το inaoussa.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *