Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί - Έρχονται (ξανά) χιόνια

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από αύριο, Τετάρτη (07/12/2016) – Χιόνια στα ορεινά, τσουχτερό κρύο και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας θα «ντύσουν» το σκηνικό – Πού θα χιονίσει σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Ήδη από σήμερα, Τρίτη (06/12/2016) σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος δείχνει υπό το μηδέν.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στη δυτική Μακεδονία θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία από -4 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πού θα χιονίσει την Τετάρτη

Για αύριο, Τετάρτη (07/12) στην Ήπειρο και τη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Χιόνια στα κεντρικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *