Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το λαϊκό γλέντι της Δόξας Εξαπλατάνου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Για μια ακόμη φορά πολλοί φίλοι της ομάδας μας τίμησαν με την παρουσία τους γεμίζοντας τον χώρο της εκδήλωσης, στο λαϊκό γλέντι που πραγματοποίησε η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου σε γνωστό cafe του χωριού, διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Στέργιος Αντωνίου, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Εξαπλατάνου κ. Νίκος Χατζηανδρέου, όπως επίσης ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του “Μορφωτικού Συλλόγου Μενέλαος Λουντέμης” και ο Πρόεδρος με το Δ.Σ. του νεοϊδρυθέν “Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου”.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους εσάς, γνωστούς και αγνώστους φίλους που για μια ακόμη φορά δείξατε με την παρουσία σας, την αγάπη και την στήριξη σας στην ομάδα, δίνοντας μας ταυτόχρονα και εμάς την δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά αυτόν τον Σύλλογο !




























 
 
 
 
 
απο το  doxaexapl.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *