Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Την Αριδαία επισκέφθηκε η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος

Την Αριδαία επισκέφθηκε η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου Αλμωπίας.

Οι κτηνίατροι της ΕΔΚΕ, οι οποίοι έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Έτσι, μετά από ενέργειες του Δήμου Αλμωπίας και του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» βρέθηκαν στην Αριδαία, όπου προχώρησαν σε επεμβάσεις στείρωσης 48 σκυλιών, καθώς επίσης και σε άλλες κτηνιατρικές πράξεις σε όσες περιπτώσεις ζώων κρίθηκε αναγκαίο.

Σημαντική σε αυτή την προσπάθεια ήταν η συμβολή της Κτηνιάτρου κ. Άννας Τόμα, η οποία παρείχε αφιλοκερδώς τον χώρο του κτηνιατρείου της. Επίσης, στην προσπάθεια αυτή συνέβαλλε το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λουτρακίου για τη φιλοξενία και το Εστιατόριο «Καλοφαγάς» στο Λουτράκι για την σίτιση των Κτηνιάτρων.

Ο Δήμος Αλμωπίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και ιδιαίτερα τους Κτηνιάτρους της ΕΔΚΕ που παρείχαν ένα σημαντικό έργο συμβάλλοντας ενεργά στην ουσιαστική επίλυση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *