Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Πανεδεσσαϊκού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΌΣ, μεσα από την οποία θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ για την φιλοξενία που έτυχε στον πρόσφατο αγώνα της Κατερίνης.


Η ανακοίνωση:


"Η Διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές της ΑΣ Πανεδεσσαϊκός, θέλουν να ευχαριστήσουν ολόψυχα για την υποδειγματική και άψογη υποδοχή και φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας, στον αγώνα του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου, που έδωσε η ομάδας μας στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.


Ανάλογές συμπεριφορές και φιλοξενίες, αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία, προάγουν το αθλητικό πνεύμα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *