Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ανανεώσεις και μεταγραφική ενίσχυση στον Φίλιππο Ν. Πέλλας


Από πολύ νωρίς ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Φίλιππου Νέας Πέλλας για την νέα σεζόν του μπάσκετ


Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί 4 μεταγραφές ενώ ανανεώθηκε και η συνεργασία της ομάδας με άλλους 4 (Πατσός, Περπερίδης, Οικονομόπουλος, Χερκελετζής)

Οι νεοαποκτηθέντες

-Μάριος Μπουρονίκος γεννημένος 27/07/1992, ύψος 1,88μ αγωνίζεται στη θέση 4. .Εχει παίξει στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, την ΑΕ Καρυώτισσας και τον Πρωτέα Κορδελιού.


- Γιάννης Σουζέλης γεννημένος 29/06/1996, ύψος 1,80μ αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, όπου έπαιξε και στην ανδρική ομάδα. Πέρισυ αγωνιζόταν στον Αλέξανδρο Συκεών.


-Παναγιώτη Βουζίνας γεννημένος 27-11-1994, έχει ύψος 1,80μ.και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών όπου αγωνίστηκε και στο ανδρικό τμήμα σε ηλικία μόλις 15 ετών και κατόπιν έπαιξε στον Αργοναύτη Καλαμαριάς, το εφηβικό του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Αναγέννηση Φαλήρου και τον Πρωτέα Κορδελιού.

-Μπαλιάκας 39 ετών ύψος 1,91μ. έμπειρος φοργουαρντ από την Αλεξάνδρεια με 3 χρόνια παρουσίας και στην Γ' Εθνική πέραν της Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *