Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Τιμητική βράβευση του Φώτη Βαζαίου από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας

Τιμητική βράβευση του Φώτη Βαζαίου,
προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών (Davis Cup),
από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας τίμησε τον Φώτη Βαζαίο,
για πολλά χρόνια πρωταθλητή Ελλάδος, μέλος της Εθνικής Ομάδας και σήμερα προπονητής της Εθνικής Ανδρών εκτιμώντας την πολυετή και πολύπλευρη συνεισφορά του ατο tennis.
Την απονομή έκανε ο Γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κος Δημήτρης Σταμάτιάδης και προλόγισε ο Έφορος Αγωνστικού της ΕΦΟΑ Κος Γιάννης Αθαναηλίδης.
Ο Φώτης Βαζαίος ήταν Πανελληνιονίκης και τη δεκαετία του 80′ συγκαταλεγόταν μέσα στους 10 πιο πετυχημένους Ευρωπαίους τενίστες. Το 1981 συμμετείχε στη μεγάλη διοργάνωση του Rolland Garos, ενώ έγινε ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
Γεννημένος στα τέλη Μαρτίου του 1962, βρέθηκε στα γήπεδα tennis του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών στην αρχή ως ball boy και συνέχισε ως αθλητής με μεγάλες επιτυχιές. Σήμερα βρίσκεται στη 70η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης του tennis των 55 ετών και άνω. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *