Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και Χρήστος Νικολόπουλος στον Εξαπλάτανο 20 Αυγούστου!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!!!

Πιστοί στην δέσμευσή μας με όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αγωνιστήκαμε για μήνες ώστε να σας παρέχουμε γνήσια και ποιοτική διασκέδαση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Μετά από μία τεράστια προσπάθεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος θα είναι κοντά μας όχι ένας, όχι δύο, αλλά ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ που έχουν σημαδέψει την μουσική παραγωγή της χώρας μας!

Κοντά μας η μία, μοναδική και αξεπέραστη ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο φορτωμένος με βαριά ιστορία ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ο ασύγκριτος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!

Οι τρεις ογκόλιθοι του ελληνικού πενταγράμμου θα είναι στο όμορφο χωριό μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ για να μας χαρίσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά!

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μουσικές στιγμές που θα βαδίζουν πλάι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού! Και όλα αυτά με μόνο 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!

Με τιμή,
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *