Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο ποιητής Γιώργος Σαμαρτζίδης

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Είσαι κορμί τυλιγμένο σε φιδίσιο δέρμα.

Είσαι κρυμμένο διαμάντι στα σωθικά μου.

Είσαι ψυχή από βελούδο διψασμένη για χάδι.

Είσαι ο καθρέπτης που λαμπυρίζουν πάνω του τα χρώματα της Ίριδας.

Είσαι ηλιαχτίδα που χρωματίζει το γκρίζο της ζωής μου.


Ποίηση:Γιώργου Σαμαρτζίδη
 

Η ποίηση για μένα αποτελεί το διάφανο επανωφόρι των αισθημάτων μου,είναι ο κράχτης της βιωτής μου. Η ποίηση για να γίνει πειστική πρέπει να είναι αυθεντική,αληθινή. Διαβάζοντας κανείς Σαμαρτζίδη Γιώργο,ταξιδεύει σε διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικά μονοπάτια. Η ποίησή μου δεν πλήττει, δεν κουράζει,γιατί τα θέματά της ποικίλουν κάθε φορά.

Τέλος η ποίηση για μένα είναι το περίσσευμα ψυχής,το νέκταρ των αισθημάτων μου,το αερόστατο που με ανεβάζει και ταξιδεύω σε χώρους και χρόνους,που μόνο η δική μου δημιουργική φαντασία συλλαμβάνει.

Η ποίησή μου δεν εμπεριέχει μυστικοπάθεια,αλλά είναι κραυγαλέα. Μέσα από αυτήν εκφράζομαι ελεύθερα,ελπίζω,χαίρομαι προσπαθώ για κάτι καλύτερο και στο τέλος δημιουργώ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *