Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο ιπτάμενος Ολλανδός στην Γερμανία!

Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΗΡΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!!!!


Σπουδαια μεταγραφικη επιτυχια για τον 21χρονο Χαλκιδικιωτη μεσοαμυντικο Αβρααμ Κουλπαλιδη που πλεον απο Ολλανδια μετακομισε στην Γερμανια και θα φορα την φανελα της 1 Fc Monchengladbach . Η ομαδα αγωνιζεται στην 5η κατηγορια στο Γερμανικο ποδοσφαιρο σε ανδρικο επιπεδο. Και συγκεκριμενα απο την ομαδα αυτη ξεκινησε και ο διεθνης παγκοσμιος πρωταθλητης Γεμανος ασος της Μπορουσια και Ρεαλ Guenter Netzer.

Ο νεαρος παικτης τα τελευτααια 2 χρονια αγωνιζοταν σις Ολλανδικες Haaglandia και Vitesse Delft οπου αφησε αριστες εντυπωσεις. Η μεταγραφη αυτη αποτελει μεγαλο αλμα για τον ελπιδοφορο νεαρο αφου με την σημαντικη βοηθεια του δραστηριου του μανατζερ Αχιλλεα Χατζηνικολαου σκαουτερ της Γερμανικης ομαδος παρακολουθησαν τον παικτη και με την συνεργασια του ελληνα τεχνικου Βασιλη Δημα η μεταγραφη εγινε με συνοπτικες διαδικασιες. 

Ενα σκαλοπατι ψηλοτερα για εναν ταλαντουχο νεαρο που στην Ελλαδα δεν εκτιμηθηκε το ταλεντο του οπως επρεπε. Με αυτην την επιτυχια διακαιωνονται οι τεραστιες προσπαθειες και ο αγωνας των γονιων του παικτη αλλα και του μανατζερ Αχιλλεα Χατζηνικολαου που απο την πρωτη στιγμη ειναι διπλα στον παικτη και τον παρακολουθει. Ο Αβρααμ βρισκεται στην Γερμανια απο την Δευτερα οπου ενσωματωθηκε με την νεα του ομαδα οπου εχει ξεκινησει η προετοιμασιαα και το πρωτααθλημα ξεκιναει στις 13 Αυγουστου. Καλη επιτυχια

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *