Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας

Στη συντήρηση του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Ξενιτίδειου Δημοτικού Ωδείου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας. Ενός χώρου που «αγκαλιάζει» τον πολιτισμό ολόκληρου του Δήμου μας και αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Αριδαίας.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, ώστε να καταστεί πιο λειτουργικός προς τους επισκέπτες και ταυτόχρονα να εξασφαλιστεί η συνεχής, ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο έδαφος με κρασπεδώσεις και πλακοστρώσεις. Επίσης, στην πλευρά που γειτνιάζει με τον χωματόδρομο θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές σκυρόδεμα και ξύλινη επίστεψη. Παράλληλα, στο πεζόδρομο θα γίνει διαμόρφωση για την ευκολότερη προσέλευση τυφλών και διάβαση για την πρόσβαση ΑΜΕΑ με ράμπα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999,68 ευρώ (με το ΦΠΑ) από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *