Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Έκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  01/08/2017
Την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης  Εταιρία  ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) με μοναδικό θέμα την εκλογή μελών του ΔΣ της εταιρίας.
Στην Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα παρευρέθηκαν Μέτοχοι της Εταιρίας που εκπροσωπούσαν το 95,62% .
Μετά τις αρχαιρεσίες της  Έκτακτης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης  Εταιρία  ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω μορφή:
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΘΕΣΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
2
ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
3
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
4
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
5
ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
6
ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΕΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
7
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΕΔ
8
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΛΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
9
ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΜΕΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η κα. Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία σε δήλωσή της ανέφερε
«Μετά τη σύσταση του Δ.Σ. της ΑΝ.ΠΕ επιλέχτηκα από τα μέλη του ΔΣ για τη θέση της Προεδρίας της Εταιρίας. ‘Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλογεί στη θέση αυτή και της δεδομένης συγκυρίας, κυρίως της οικονομικής ύφεσης, χρειάζεται να εργαστούμε όλοι μας, τα μέλη της Εταιρίας και το στελεχιακό δυναμικό της, με κυρίαρχο στόχο την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και την προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων που θα συμβάλουν άμεσα στην τοπική αγορά, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Το έργο της ΑΝ.ΠΕ έως σήμερα είναι εξαιρετικό, εδώ και δεκαετίες, με επιτυχή βήματα και υψηλά αποτελέσματα στην αξιοποίηση κονδυλίων για υποδομές και δράσεις μέσα από τοπικά, διατοπικά και διακρατικά προγράμματα.
Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια σημαντική χρονική περίοδο καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι αξιολογήσεις των αναπτυξιακών προγραμμάτων CCLD και των αναμορφωμένων προτάσεων, στις οποίες, σημειωτέων, η ΑΝ.ΠΕ κατέχει την 6η θέση σε σύνολο πανελλαδικά 47 Αναπτυξιακών Εταιριών και σύντομα θα γίνουν οι προκηρύξεις για αυτά.
Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι, στο βατήρα εκκίνησης για μια νέα αναπτυξιακή περίοδο, όπου η ΑΝ.ΠΕ θα επιδιώξει μία ισόρροπη ανάπτυξη στην Πέλλα, με δυναμική προώθηση των δημόσιων και ιδιωτικών κοινωνικό-οικονομικών συμφερόντων και με αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων στην περιοχή μας. Με πολύ δουλειά και καλές συνεργασίες, σε όλους όσους εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα, το εγχείρημα είναι εφικτό. Εξάλλου, αυτό έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πορεία της Εταιρίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *