Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΟΑ Κωφών στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας


H Ελληνίδα τενίστρια, Βασιλική Καλογεροπούλου, εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα στο Samsun Deaflympics, στην Σαμψούντα της Τουρκίας. Οι Ολυμπιακοί αγώνες για κωφούς και βαρήκοους αθλητές και αθλήτριες είναι αναγνωρισμένοι από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, συμμετείχαν 72 αθλητές και αθλήτριες του tennis από 21 διαφορετικές χώρες και φιλοξενήθηκαν στην Σαμψούντα της Τουρκίας, όπου διεξήχθη το 23ο Deaflympics. 

Η αθλητρια του tennis Καλογεροπούλου Βασιλική το τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας της - όπως και πολλές άλλες φορές, φιλοξενήθηκε και προπονήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας μαζί με αθλητές του Ομίλου.

Παρότι στην άκρη της Ελλάδος προσπαθούμε να βρισκόμαστε στο κέντρο του "αθλητισμού για όλους". Βάζουμε το μικρό μας λιθαράκι. Είναι χαρά μας η ανταπόκριση που βρίσκει η προσπάθεια μας,

Σας προωθούμε την ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Κωφών, προς τον Όμιλο μας.
 
 

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *