Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Στην 4η PELLA AGRO συμμετέχει η ΠΚΜ – Π.Ε. Πέλλας

Στην 4η PELLA AGRO συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως συνδιοργανωτής φορέας και με δικό της περίπτερο.


Η διοργάνωση πραγματοποιείται το διάστημα 15 – 19 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κρύα Βρύση Δήμου Πέλλας.


Σε σύντομη δήλωσή της ενόψει της συμμετοχής στην έκθεση, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Δίνουμε το ‘παρών’ σε μια σημαντική έκθεση – θεσμό για την τοπική και περιφερειακή οικονομία. Η προσπάθεια για ανάδειξη της δυναμικής του πρωτογενούς τομέα στην Π.Ε. Πέλλας περιλαμβάνει δράσεις, εκθέσεις και πρωτοβουλίες ώστε να αποκτήσουν τα προϊόντα εξωστρεφή προσανατολισμό και να εδραιωθούν στις εγχώριες και ξένες αγορές. Παράλληλα και, στην κατεύθυνση σύνδεσης του τουρισμού με τη γαστρονομία, επιδιώκουμε την προβολή των προορισμών και του φυσικού πλούτου της περιοχής για την προσέλκυση επισκεπτών. Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να επισκεφθούν την PELLA AGRO και να σταθούν στο περίπτερό μας»


Η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας περιλαμβάνει εκδήλωση γευσιγνωσίας και διανομή τουριστικού υλικού προς ενημέρωση των πολιτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *