Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Καραφουλίδης και Μποζίδης στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ύστερα από μεθοδικές και προσεκτικές επαφές που πραγματοποίησε. Ποιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 33 χρονος μεσοεπιθετικός Καραφουλίδης Θεόδωρος, ένας παίκτες με τεράστια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Αετό Σκύδρας, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Σπάρτη , Απόλλων Καλυβίων, Άρη Πρ. Hλία κ.α.

Επίσης μεγάλη επιτυχία θεωρείται η απόκτηση (μετά από 1 μήνα διαπραγματεύσεων !!!) του 16 χρονου μέσου Μποζίδη Μιχάλη από την Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Θεσσαλονίκης κάτι άλλωστε που το έχει δείξει μέχρι στιγμής και στο χρονικό διάσημα που κάνει προετοιμασία με την ομάδα μας !

Εντωμεταξύ πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η αποκτήσει ενός ακόμη πολύ καλού και έμπειρου ποδοσφαιριστή, ενώ οι επαφές για την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται καθημερινά !





απο το pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *