Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα των «Ικάρων» Γιαννιτσών

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας των «Ικάρων» Γιαννιτσών για την καινούργια αγωνιστική σεζόν συνεχίζεται καθώς οι στόχοι της ανδρικής ομάδας είναι και φέτος υψηλοί , όπως άλλωστε αρμόζουν στην ανοδική πορεία της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας. Οι υποχρεώσεις και οι δυσκολίες όμως θα είναι πολλαπλάσιες καθώς εκτός από το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας η ομάδα θα συμμετέχει και στον θεσμό του κυπέλλου που επανήλθε φέτος και ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου επεφύλαξε εκτός έδρας νίκη (51-59) για τους «Ίκαρους» στην Έδεσσα επί του πολύ ισχυρού Εδεσσαικού BC , γεγονός που έκανε τους υπευθύνους της ομάδας αισιόδοξους για την συνέχεια. Οι αγώνες του κυπέλλου μάλιστα θα διεξάγονται έως και τρεις φορές την εβδοµάδα και συγκεκριµένα τις ηµέρες Σάββατο, Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που προβληματίζει όχι μόνο το προπονητικό τημ των «Ικάρων» αλλά και όλους τους συλλόγους καθώς οι προετοιμασίες τους δεν έχουν καν ολοκληρωθεί και η επιβάρυνση για τους αθλητές θα είναι πολλαπλή.

Το Δ.Σ. της ομάδας, ο προπονητής Ντουβαλέτης Κωνσταντίνος και οι Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος έχουν καλοσωρίσει τους παλιούς και τους νέους αθλητές της ομάδας, με το ρόστερ να είναι ενισχυμένο σημαντικά για την καινούργια αθλητική σεζόν, με αρκετές μεταγγραφές, που καταδεικνύουν στην πράξη το όραμα του Προέδρου Γραμματικού Βαγγέλη για μια ανδρική ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις απαιτητικές διοργανώσεις που θα συμμετέχει.
 
 
 
pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *