Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: "Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο"

Στους Αγιασμούς του 1ου και 2ου Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Αριδαίας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς.

Ακολουθεί το μήνυμα που έστειλε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς:

«Στα σχολεία μας, σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον ως καθηγητής, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θέλω να γνωρίζετε ότι στηριζόμαστε σε όλους εσάς τους νέους ανθρώπους, γιατί είστε εσείς που μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα και να κάνετε καλύτερη την κοινωνία που ζούμε. Ανοίξτε τον δικό σας δρόμο, έχοντας στο πλευρό σας τους καθηγητές σας, οι οποίοι έχουν έναν ιδιαίτερο και απαιτητικό ρόλο και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αυτές τις δύσκολες μέρες, αλλά και τους γονείς σας. Με αξίες και ιδανικά και κυρίως με πίστη στο Θεό και αγάπη για τον άνθρωπο. Γνωρίζω πως υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας. Οι γονείς σας παλεύουν καθημερινά για να τα βγάλουν πέρα. Όμως η Ελληνική ψυχή είναι τόσο δυνατή που θα μπορέσει και πάλι να πετύχει αυτά που ανέδειξε στο διάβα της ιστορίας της, μέσα από έναν διαρκή αγώνα και προσπάθεια. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό σας και θα είμαστε πραγματικά δίπλα σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε. Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *