Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλμωπού Αριδαίας: "Καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρόνια να έχουμε παιδιά"

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η οικογένεια του Αλμωπού με εκπροσώπους της τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Χατζηγιαννίδη Χρήστο καθώς και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας, επισκέφτηκαν τα δημοτικά σχολεία και το 1ο γυμνάσιο της Αριδαίας για να ευχηθούν από κοντά σε όλους τους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρόνια προσφέροντάς τους μάλιστα και 2 μπάλες ποδοσφαίρου σε κάθε ένα από τα παραπάνω σχολεία.

Μετά τον αγιασμό οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού παρευρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας,όπου η Ακαδημία μας σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας
οργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά την καθιερωμένη εκδήλωση για όλα τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και ο δήμαρχος της Αριδαίας κ. Μπίνος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού κ. Χατζηγιαννίδης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, καθώς και για την παραχώρηση του χώρου.
 
 
 
 
απο το pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *