Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ολοκλήρωση Μαθητικού Χορού 3 Γυμνασίων Έδεσσας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, ο 1ος Μαθητικός Χορός του εντός σχολικού πλαισίου και ΧΩΡΙΣ τη χρήση αλκοόλ και καπνού. Ο μαθητικός χορός πραγματοποιήθηκε από τα 15μελή Συμβούλια των τριών Γυμνασίων Έδεσσας και με την υποστήριξη των αντίστοιχων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Έδεσσας και του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα».


Φέτος στον μαθητικό χορό συμμετείχαν πάνω από 400 μαθητές και από τις 3 τάξεις των Γυμνασίων όπου διασκέδασαν χωρίς την χρήση αλκοόλ και καπνού και με σημαντικό οικονομικό όφελος για την κάλυψη των μαθητικών αναγκών τους (έξοδα εκδρομής).


Το Κ.Π. «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του χορού, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας, τον Διευθυντή και τον Φύλακα του 2ου Γυμνασίου Έδεσσας για τη συνεργασία και την υποστήριξη τους.


Με τις παραπάνω συνεργασίες επιτεύχθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας μαθητών από την παράνομη χρήση αλκοόλ και καπνού.


Ευελπιστούμε ότι στην προσπάθεια αυτή θα συμπράξουν και άλλοι φορείς και υπηρεσίες της Πόλης και του Νομού. Το θέμα της νυχτερινής διασκέδασης ανήλικων μαθητών και της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Κατά την διάρκεια του χορού πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος κλήρωση με 45 δώρα.


Όλοι οι μαθητές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους παρακάτω χορηγούς: «Μαρίνος», «Τasos sport», «Μαρινίδης», «Μontenegro», «Μπουγάτσα- Δήμητρα», «Othon», «Τζούλης», «Χωριάτικο», «Pakis», «Coffee Bakery», «Fresh Plus», «Brazil», «Serano», «Μυλωνάς», «Σπιτικό», «Τomas», «Kiretsis», «Vicko», «Φούρνος Ιορδάνης», «Θωμάς», «Mikel», «Γωνιά του Χοντρού», «Τερζόγλου Ιωάννης», «Κotonostimies», «Πεινακοθήκη», «Murfhys Law», «Νon stop», «Υο4U», «Το σπίτι του αρώματος», «Faris», «Hondos Center», «Κρόνος» και «London Bar».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *