Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη με Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών - Εργαζόμενους Γηροκομείου Έδεσσας- φορείς σε Χρύσα - Τσάκοι και τον πολιτιστικό σύλλογο Μέγας Αλένξανδρος Έδεσσας

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα τα μέλη του. Αποφασίστηκε συντονισμός ενεργειών για την προώθηση σειράς θεμάτων με πρώτο σταθμό την επίσκεψη στην Αθήνα της Διοίκησης τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Έδεσσας οι οποίοι του μετέφεραν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο και την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης του από τον φορέα που έχει αναλάβει την λειτουργία του ( Δήμος Έδεσσας – Μητρόπολη- Αντιπεριφέρεια Πέλλας) προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Ο βουλευτής αναφερόμενος στην σημαντική κοινωνική προσφορά του γηροκομείου υποσχέθηκε να ασχοληθεί με τα σημαντικά θέματα που ετέθησαν με στόχο την βιωσιμότητα και την περαιτέρω ανάπτυξη της κοινωνικής αυτής δομής.

Ακόμη συνάντηση έγινε στη Χρύσα – Τσάκοι με τον πρόεδρο του Τ.Δ. Δήμο Δέλιο, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γιώργο Μπαλτάκη και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Τραϊανό Μπαλτάκη για τα θέματα του χωριού. Ιδιαιτέρως συζητήθηκαν τα αναγκαία έργα της αντιπλημμυρικής θωράκισης και αποκατάστασης πρανών της Μπέλιτσας στο ύψος του χωριού και ο αναγκαίος αρδευτικός αγωγός που τέμνει εγκάρσια της Μπέλιτσα για να μπορεί να αρδεύει η περιοχή με ελεύθερη ροή μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και άρα και το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων. Αποφασίστηκαν από κοινού ενέργειες προς την Περιφέρεια και Κεντρική Διοίκηση για την προώθηση τους.

Παρευρισκόμενος στην συνεδρίαση του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Έδεσσας είδε μαζί με το ΔΣ την πρόοδο των μελετών για τον πολυχώρο του συλλόγου και δεσμεύτηκε να το παρακολουθήσει από κοντά με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών και την απορρόφηση των εγκεκριμένων κονδυλίων. Ακόμη 0 βουλευτής συζήτησε με το ΔΣ του συλλόγου σκέψεις του για την αξιοποίηση του χώρου του Καναβουργείου και για πολιτιστικούς σκοπούς. Δεσμεύτηκε σε συνεννόηση με τον Δήμο Έδεσσας για αυτό το θέμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *