Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το Υπουργείο Εσωτερικών απέρριψε το αίτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών για πρόσληψη τακτικού προσωπικού

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: «ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ»

Απορρίφθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας για πρόσληψη τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, με την αιτιολογία ότι εκμεταλλεύεται Λουτρά και δεν εισπράττει τέλη που επιβάλλονται υποχρεωτικά σε κατοίκους, αλλά αντίτιμο από τις υπηρεσίες της.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, «πρόκειται για θέσεις εργασίας που θα κάλυπταν ουσιαστικές ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία έχει ανάγκη από μόνιμο προσωπικό, με στόχο την ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία της».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι «σε μία εποχή που η ανεργία μαστίζει τις τοπικές κοινωνίες, θα ήταν μία σημαντική ευκαιρία για συμπολίτες μας να εργαστούν, τη στιγμή μάλιστα που η Κυβέρνηση τους είχε δώσει ανάλογες ελπίδες».

Τέλος, σε επίπεδο ενημέρωσης έχει γίνει ανεπίσημα γνωστό ότι για τον Δήμο Αλμωπίας έχουν εγκριθεί δέκα θέσεις τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *