Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Την τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνώρισε ο Αλμωπός στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας

Την τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνώρισε ο Αλμωπός την Κυριακή στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, όταν αντιμετώπισε την τοπική ομάδα και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Αήττητος μετά από 6 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται 3 μόλις βαθμούς μακριά από την κορυφή. 

Η έβδομη αγωνιστική της Κυριακής 5/11/2017 στις 15:00, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Εδεσσαϊκό στο εντός έδρας ντέρμπι. 

Νωρίτερα, την Τετάρτη 1/11/2017 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Προμάχων στο πλαίσιο της φάσης των 8 του Κυπέλλου, όπου θα τιμηθεί ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αλμωπού Γιώργος Μπογδάνης για την πολυετή παρουσία και προσφορά του στην ομάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *