Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τουρνουά φιλικών αγώνων μπάσκετ ΦΟ Αριδαίας και Ικάρων Γιαννιτσών

Για δεύτερη φορά φέτος η Ακαδημία μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών συμμετείχε σε τουρνουά φιλικών αγώνων με οικοδεσπότη αυτή τη φορά τις ακαδημίες του Φ.Ο.Αριδαίας.

Χαρούμενες φωνές, ιαχές υποστήριξης για τις ωραίες φάσεις και τα σουτ που μπήκαν πλημμύρισαν το κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας αποδεικνύοντας ότι το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το μπάσκετ γέμισε με χαρά δεκάδες παιδιά αλλά και με ικανοποίηση τους γονείς, προσφέροντας τους στιγμές παιχνιδιού και ψυχαγωγίας.

Σπόντης Νίκος: "...Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, τους προπονητές ,αθλητές και γονείς που, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, συνδράμουν ηθικά και υλικά στην προσπάθεια που γίνεται για να πρωταγωνιστήσει το μπάσκετ στην περιοχή μας ...Ευχαριστούμε τους φίλους του Φ.Ο. Αριδαίας για την υποδοχή..Ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά με ικανοποιητική συμμετοχή, τόσο από τα παιδιά της Ακαδημία μας όσο και από τον γηπεδούχο. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να φανήκαμε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν με την ελπίδα να έχουμε τη χαρά να βρεθούμε και πάλι αντίπαλοι στα Γιαννιτσά!..".

Σερέτης Θεολόγος: "..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του τουρνουά!.. Είναι δύσκολη και ανηφορική η πορεία προς την μπασκετική πρόοδο και τελειοποίηση, όμως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας. Τουρνουά με τουρνουά δείχνουμε ότι έχουμε ένα ικανοποιητικό σύνολο αθλητών που μοχθεί να παίξει σωστό μπάσκετ κι αυτό φάνηκε σήμερα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά...Σήμερα δε, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί πήραν χρόνο συμμετοχής και παιδιά που μόλις ξεκίνησαν το μπάσκετ και αυτό είναι το ζητούμενο!...Καλή συνέχεια σε όλους!"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *