Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Primal Fear (1996)

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film ClubΗ επίσημη σελίδα στο facebook


Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε. 

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Primal Fear (1996) 


Ένας νευρωτικός δεκαεννιάχρονος κατηγορείται για το φόνο ενός ιερέα. Ένα ευφυές.. "σατανικό" δικαστικό θρίλερ θα ξεδιπλωθεί μέσα από τον Gregory Hoblit μπροστά στα μάτια μας. Εξαιρετικές ερμηνίες των (Richard Gere, Laura Linney, Frances McDormand) όμως την παράσταση κλέβει το αστέρι του -πιτσιρικά τότε- Edward Norton! Εντυπωσιακή ερμηνία γεμάτη Primal/Fear στοιχεία. Εσύ θα αναγνώριζες τον άνθρωπο πίσω από τα δύο πρόσωπα;
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *