Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τοποθέτηση Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας για το αποχετευτικό και τις εργασίες στην Αριδαία

Την Παρασκευή 10/11/2017 μας κάλεσε ο Αντιδήμαρχος Τσιμτσιρίδης Γιώργος και μας ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών του αποχετευτικού έργου της πόλης μας.

Έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Δήμου Αλμωπίας, ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός των εργασιών της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, σύμφωνα με τον οποίο από τη Δευτέρα 13/11/2017 ξεκινούν οι εργασίες στο κέντρο της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποχέτευσης στις εξής οδούς:

- Λεωφόρος Ανοίξεως (Από Ξενιτίδειο έως Λοχ. Πασσιά)

- Ταγμ. Ταϊλή (Από Λεωφ. Ανοίξεος έως Πλατεία Αγγελή Γάτσου)

- Κύπρου (Από 4ης Νοεμβρίου έως Αγίου Νικάνδρου)

- Αθαν. Διάκου (Από Κύπρου έως Σκρα)

Ζητήσαμε να γίνει αλλαγή του προγράμματος και να δουλέψει το συνεργείο εκτός του κέντρου της Αριδαίας αυτή την περίοδο και να μπει σε αυτό μετά την Πρωτοχρονιά, για να μην διαταραχθεί η λειτουργία της αγοράς την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο μηχανικός της εταιρίας απέρριψε την πρότασή μας, με το σκεπτικό ότι μόνο αν ακολουθήσει το σχεδιασμένο πρόγραμμα μπορεί να δώσει την κατάλληλη κλίση στον αγωγό.

Το μόνο που μπορέσαμε να αποσπάσουμε, είναι η δέσμευση ότι στο κέντρο θα δουλεύουν όλα τα συνεργεία, για να τελειώσουν γρήγορα και ότι οι εργασίες θα σταματήσουν πριν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόταση, τηλέφωνο επικοινωνίας 6937214878 (Κοτσίδης Στράτος).


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *