Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Γ' Εθνική Εδεσσαϊκός: Ξανά στις προπονήσεις ενόψει του Κυριακάτικου "τελικού" με τον Κιλκισιακό

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους παίκτες του Εδσσαϊκού ύστερα από διήμερο ρεπό και ενόψει του Κυριακάτικου παιγνιδιού της 10ης αγωνιστικής με τον προτελευταίο της βαθμολογίας Κιλκισιακό.


Πρόκειται για μια αναμέτρηση με κρισιμότητα ...τελικού για τους "πράσινους" αφού όχι μόνο χρειάζονται πάση θυσία την νίκη για να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από την ζώνη της παραμονής αλλά και έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να "τελειώσουν" πρόωρα τον αντίπαλο τους , αφήνοντας τον 7β. πίσω τους αλλά και 10-12 από την γραμμή της σωτηρίας ,οπότε θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν σταδιακά και οι ομάδες με τις οποίες θα παλέψουν στην πορεία για την επιβίωση στην Κατηγορία.

Ο Ηλίας Σαπάνης θέλει να δει τους παίκτες του να επιστρέφουν αγωνιστικά από εκεί που σταμάτησαν την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Πιερικό με το ίδιο πάθος δηλαδή και την αυτοσυγκέντρωση .ώστε να παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο και με τον Κιλκισιακό.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις άλλωστε στην ενδεκάδα δεν πρέπει να αναμένονται καθώς παραμένουν τιμωρημένοι Τσουμάγκας , Κάρτζιος και Ουζούνης ,ενώ "κάτι" περισσότερο από την θέση του αναπληρωματικού διεκδικεί πλέον ο Πούπης.
 
 

απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *