Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ο ΦΟΑ επέστρεψε από το -18 και νίκησε τον Βατανιακό με 73-67

Ο ΦΟΑ επέστρεψε από το -18 στο πρώτο ημίχρονο και μετά από δραματικό φινάλε πέτυχε μία μεγάλη νίκη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, επί του Βατανιακού, για την 9η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. 
 
Ο ΦΟΑ πραγματοποιώντας πολύ κακό πρώτο ημίχρονο επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια και να πάρουν μια διαφορά 18 πόντων από την αρχή της αναμέτρησης (12-30). Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους πίσω στο σκορ με 26-38. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΦΟΑ μπήκε πολύ καλύτερα και σε διάστημα 3 λεπτών κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προσπεράσει βελτιώνοντας τα ποσοστά του στα σουτ αλλά κυρίως την άμυνα του. Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση όμως να είναι πιο ψύχραιμοι όπου χρειάστηκε και να φτάνου δίκαια στη νίκη που τους κρατάει στη 2η θέση μαζί με τον Εδεσσαϊκό. 
 
Σπουδαία εμφάνιση για τους νικητές έκαναν οι Μακρόπουλος (21π./2 τρίπ.) και Τοπαλίδης (21π.) ενώ πολύ καλός ήταν και Μπεγλόπουλος (14π.). Από πλευράς Βατανιακού ξεχώρισαν οι Πόσιος (20π./3 τριπ.) και Τερζόπουλος (14π.). 
 
Την επόμενη αγωνιστική (16/12) η οποία θα είναι και η τελευταία μέσα στο 2017 ο ΦΟΑ αγωνίζεται στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό ενώ ο Βατανιακός υποδέχεται τους Ίκαρους Γιαννιτσών. 
 
Τα δεκάλεπτα: 10-19, 26-38, 52-53, 73-67 
 
Διαιτητές: Παπαγερίδης, Ντόγκας 
 
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 8(2), Ζέρζης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 21, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 14, Λιούγκας, Αβραμίδης 9(3), Καλαϊτζής, Μακρόπουλος 21(2), Αμανίδης, Σιώπκας. 
 
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Χοτοκουρίδης): Σιαπάκας 11(1), Τερζόπουλος 14, Βαρβούτης 9, Βουτσακόπουλος 2, Πόσιος 20(3), Ζάχος, Τζήμας 4, Χατζούδης 2, Ακερμανίδης 5(1).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *